ua en ru

Як підготуватися до Чорної п'ятниці, щоб отримати найкращі пропозиції

Чорна п'ятниця 2023 - найбільше свято шопінгу. Щоб допомогти вам отримати найкращі пропозиції в Чорну п'ятницю і в частину сезону святкових покупок, що залишилася, ми підготували поради. Дізнайтеся, як реагувати на знижки на Чорну п'ятницю 2023 року, зберегти свій бюджет і уникнути розчарування.

Як підготуватися до Чорної п'ятниці, щоб отримати найкращі пропозиції

Встановіть свій бюджет

Встановлення бюджету є найважливішим завданням у будь-який рік для Чорної п'ятниці. Складіть список всіх людей, для яких ви робите покупки. Це допоможе виділити відповідну суму на кожен подарунок. Будьте гнучкими при покупках - це допоможе захистити вас від пропущених знижок на Чорну п'ятницю на iPhone, посередньої економії або навіть розпродажу запасів.

Вивчіть рекламу

Найкраще ознайомитися з рекламою Чорної п'ятниці одразу після її виходу. Спочатку перевірте рекламні проспекти надійних магазинів, наприклад, інтернет-магазину Stylus. Обов'язково зверніть увагу на відгуки, сервіс, знижки та спеціальні пропозиції, які діють лише до певного часу чи певного дня.

Вибирайте покупки в Інтернеті

За останні кілька років рітейлери зрівняли покупки онлайн та в магазинах. Порівняння цін абсолютно необхідне, якщо ви хочете бути впевненим, що отримуєте найкращі пропозиції Чорної п'ятниці.

Магазини враховують збільшення клієнтів та розподіляють свої пропозиції, щоб допомогти покупцям зробити вибір. Але насамперед звертайте увагу на електроніку. Так, інтернет-магазин Stylus пропонує акції на Чорну п'ятницю на наступні категорії популярних товарів в асортименті:

  1. Продукція Apple. MacBook, iPhone, iPad, Apple Watch пропонуються за зниженими цінами.
  2. Смартфони та телефони. Будь то Samsung Galaxy, Google Pixel або інший бренд, ви знайдете безліч варіантів, які задовольнять ваші потреби у комунікації та розвагах.
  3. Розумний годинник. Під час Чорної п'ятниці ви можете знайти знижки на годинники різних брендів.
  4. Гаджети, планшети та ноутбуки. Чорна п'ятниця - чудовий час для якісних гаджетів.
  5. Велика та дрібна побутова техніка. Якщо ви давно мріяли про оновлення побутової техніки, то Чорна п'ятниця – момент купити її.
  6. Товари для ремонту та генератори. Якщо у вас є плани з ремонту або поновлення будинку, Чорна п'ятниця пропонує знижки на інструменти і навіть генератори.
  7. Дитячі товари та товари для дорослих. Купівля іграшок та товарів для дорослих дозволить розпочати підготовку до свят.
  8. Аудіо, відео та фототехніка. Чорна п'ятниця – час, коли слід ловити великі знижки на техніку для розваг та творчості.

Додайте сторінки до закладок заздалегідь

Якщо Ви плануєте робити покупки в інтернет-магазині Stylus, використовуйте закладки або підпишіться на розсилки. Це заощадить вам дорогоцінні секунди, коли продажі почнуться. Stylus проводить ранні розпродажі товарів з рейтингів 2023, тому краще заздалегідь стежити за трендами та чудовими пропозиціями, особливо якщо ви плануєте купити цього року:

  • смартфон Xiaomi Redmi 10A;
  • електронну книгу PocketBook 617;
  • смарт-годинник Xiaomi Watch S1;
  • посудомийну машину Bosch SMS4ETI14E та інші товари.

Свято шопінгу перетворилося на тривалий захід. Покупці більше не обмежені коротким вікном, щоб отримати найкращі пропозиції з доставкою, зручною оплатою та гарантією. Знайти потрібні продукти зі знижкою завжди можете в інтернет-магазині Stylus. Просто плануйте заздалегідь, щоб переконатися, що ви отримаєте все, що є у списку. Бажаємо зловити великі знижки у Чорну п'ятницю.