ua en ru

У Хмельницькій області було чути вибухи

У Хмельницькій області було чути вибухи Фото: у Хмельницькій області пролунали вибухи на тлі повітряної тривоги (Getty Images)

У Хмельницькій області у ніч проти 27 червня пролунали вибухи під час повітряної тривоги, оголошеної через комбіновану атаку російських загарбників.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Суспільне Хмельницький".

Звуки вибухів у регіоні було чути близько 02:40.

Перед тим в командуванні Повітряних сил ЗСУ інформували про фіксацію руху крилатої ракети типу "Калібр" у бік Хмельницької області.

Крім того, військові повідомляли про дрони-камікадзе типу "Шахед", що були помічені у регіоні під час руху на захід країни.

Додамо, в хмельницьких пабліках висловлюють припущення, що звуки вибухів можуть бути пов'язані з роботою сил та засобів протиповітряної оборони.

Повторні вибухи

Пізніше стало відомо, що в Хмельницькій області пролунали нові вибухи близько третьої години ночі.

Зазначимо, що це відбулося після повідомлень про зліт Міг-31К в РФ, та про імовірний запуск ракет.

Додамо, близько 03:47 стало відомо про нові вибухи, які пролунали в Хмельницькій області. Перед тим в Повітряних силах попереджали про рух "Шахедів" у регіоні у напрямку на Старокостянтинів.

Додамо, близько 05:05 видання "Суспільне" повідомило, що у Хмельницькій області знову були вибухи. Зазначимо, що це вже вчетверте за ніч.

Приблизно за пів години до цього в Повітряних силах заявляли про рух ударних безпілотників ворога у Вінницькій області у північно-західному напрямку, тобто у бік Хмельницької області.