ua en ru

Хавбек "Шахтаря" вивів Україну вперед у протистоянні з Марокко: відео

Хавбек "Шахтаря" вивів Україну вперед у протистоянні з Марокко: відео Фото: Дмитро Криськів щойно відкрив рахунок (УАФ)

Півзахисник донецького "Шахтаря" Дмитро Криськів відкрив рахунок у протистоянні олімпійської збірної України та марокканської команди.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на протокол поєдинку.

Матч Україна – Марокко відбувся 27 липня в Сент-Етьєні. Поєдинок прийняла арена "Жоффруа Гішар". Стартовий свисток зустрічі пролунав о 18:00 за київським часом.

"Синьо-жовті" відкрили рахунок на екваторі першої половини. Брагару ліворуч у штрафному майданчику накрутив опонента та віддав у центр майданчика на Криськіва. Той у дотик переграв Муніра з кількох метрів.

Відео гола Криськіва:

Тиск "Атлаських левів" зі стартом другої половини призвів до пенальті на 60-й хвилині. Більше того, після перегляду повтору арбітр вилучив оборонця збірної України Салюка. Рахімі впевнено реалізував одинадцятиметровий.

"Синьо-жовті" відчайдушно захищалися в меншості, а в доданий арбітром час оформили переможний м'яч. Рубчинський протягнув м'яч до півкола штрафного та віддав праворуч на Федора, а той прострілив у район лінії воротарського. Там Краснопір у дотик переправив м'яч у сітку.

Відео гола Краснопіра:

Отже, збірна України здобула першу в історії перемогу на Олімпійських іграх. Водночас "синьо-жовті" підвищили власні шанси на вихід у плей-офф. Перед фінальним туром групового етапу всі чотири команди мають по 3 очки. У вирішальному поєдинку команда Ротаня зустрінеться з Аргентиною (30 липня).