ua en ru

В Харкові вже 8 загиблих через влучання РФ у будинок

В Харкові вже 8 загиблих через влучання РФ у будинок Фото: у Харкові 8 людей загинули через удар по будинку 31 травня (facebook.com/DSNSKHARKIV)

Окупанти вже вбили вісьмох людей, поціливши в будинок в Харкові у п'ятницю, 31 травня. Рятувальна операція продовжується.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram мера Харкова Ігоря Терехова, Telegram голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, Харківську облпрокуратуру.

"До 7 збільшилася кількість загиблих внаслідок ударів по Новобаварському району Харкова, серед них четверо чоловіків і троє жінок", - розповів Синєгубов.

Зв даними голови ОВА, пошукові роботи тривають, під завалами можуть перебувати ще дві жінки.

Вісім жертв

Пізніше мер Харкова Ігор Терехов розповів, що у Харкові після атаки РФ на житловий будинок загинули 8 людей.

"Під завалами житлового будинку, по якому вчорашньої ночі завдали ударів російські окупанти, знайшли тіло ще одного загиблого", - повідомив він.

Пошукова операція триває

За даними на 16:00, рятувальники продовжують пошукову операцію після російських ракетних атак по житловому масиву в Новобаварському районі Харкова.

"Станом на зараз відомо про вісьмох загиблих. Серед них троє жінок 39, 68 та 86 років і четверо чоловіків віком 52, 64, 41 та 28 років. Сьогодні зранку рятувальники знайшли тіло восьмої жертви. Вживаються заходи для ідентифікації загиблої людини", - додали в облпрокуратурі.

Робота з пошуку загиблих, як уточнюють прокурори, ускладнена значними руйнуваннями підʼїзду від пʼятого до першого поверху.

Обстріл Харкова

31 травня російські війська вкотре обстріляли Харків, у тому числі атакували житлову п'ятиповерхівку. Почалася пожежа. Ворог атакував місто ракетами С-300.

Загалом у місті було зафіксовано 5 влучень. Росіяни цілили виключно у цивільну інфраструктуру у Новобаварському районі міста.