ua en ru

У грудні ДТЕК повернув світло 463 тис. родин, що були без електрики через обстріли

У грудні ДТЕК повернув світло 463 тис. родин, що були без електрики через обстріли Фото: у грудні ДТЕК повернув світло 463 тис. родин, що були без електрики через обстріли (Віталій Носач, РБК-Україна)

Протягом грудня енергетики компанії ДТЕК усували наслідки бойових дій, внаслідок чого їм за місяць вдалось повернути світло 463 тис. родин, що залишились без електроенергії через обстріли.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення ДТЕК.

Зазначається, що енергетики протягом місяця відновили електропостачання для майже 430 тис. родин Донеччини, 28 тис. сімей Дніпропетровщини, 4,7 тис. родин Одещини, а також 155 родин Києва та 443 сімей Київщини.

"Наш найперший пріоритет - забезпечити клієнтів світлом в найкоротші терміни. Енергетики стають до робіт відразу, щойно отримують дозвіл та доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС", - зазначив Олександр Фоменко, генеральний директор "ДТЕК Мережі".

В компанії також підкреслили, що окупанти продовжують свої атаки на енергооб’єкти, тому енергетики продовжують працювати над надійним енергозабезпеченням українців.

Нагадаємо, 2-го січня ДТЕК оперативно заживив близько 260 тис. родин Києва та 185 тис. родин в Київській області, які залишились без електропостачання через масований ворожий обстріл.