ua en ru

Глава "Нафтогазу" зустрівся з міністром енергетики та природних ресурсів Туреччини: що обговорили

Глава "Нафтогазу" зустрівся з міністром енергетики та природних ресурсів Туреччини: що обговорили Фото: глава "Нафтогазу" зустрівся з міністром енергетики та природних ресурсів Туреччини (naftogaz.com)

Глава НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов обговорив напрями співпраці з міністром енергетики та природних ресурсів Туреччини Альпарсланом Байрактаром.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу "Нафтогазу".

Українсько-турецьке співробітництво в сфері енергетики очільник Групи "Нафтогаз" Олексій Чернишов обговорив з міністром енергетики та природних ресурсів Турецької Республіки Альпарсланом Байрактаром. Зустріч відбулася у Стамбулі 2 травня 2024 року.

"Передусім хочу висловити вдячність Туреччині та її народу за підтримку, яку ви надаєте Україні. Ми зацікавлені у поглибленні двосторонньої співпраці, зокрема з енергетичними компаніями Туреччини. Ми готові запропонувати власні підземні сховища для зберігання турецьких газових резервів на дійсно вигідних та конкурентних умовах", – зазначив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов.

В межах зустрічі йшлося також про співпрацю у сфері трейдингу газу.

"Переконаний, що розширення нашого співробітництва сприятиме стабільності та енергетичній безпеці регіону", – додав Чернишов.