ua en ru

Генерал Тарнавський показав, як працює французька САУ Caesar на Донбасі (відео)

Генерал Тарнавський показав, як працює французька САУ Caesar на Донбасі (відео) Фото: САУ Caesar на Донбасі знищує окупантів (GettyImages)

Українські бійці продовжують нищити окупантів, зокрема і з французької САУ Caesar. В ЗСУ показали її роботу в Донецькій області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram бригадного генерала, командувача оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександра Тарнавського.

"Наші бойові САУ. "CAESAR" - абревіатура Camion équipé d'un système d'artillerie (вантажівка, оснащена артилерійською системою)", - написав під відео Тарнавський.

Він зазначив, що французька 155-мм САУ, яка є на озброєнні української армії, швидша і точніша за радянську САУ "Мста".

"Для розгортання потрібно лише 2 хвилини. Бійці однієї з артилерійських бригад майстерно нищать ворога в Донецькій області", - повідомив Тарнавський.

Нагадаємо, ще навесні минулого року уряд Франції вирішив передати Україні Caesar калібром 155 мм і при цьому Париж пообіцяв що ці постачання продовжиться.

Додамо, як нещодавно стало відомо, Франція збільшить закупівлю снарядів для Caesar, які передає Україні.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та персональні дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.