ua en ru

"Гаюн" з'ясував, куди подівся ешелон танків РФ, який перекинули ближче до кордону з Україною

"Гаюн" з'ясував, куди подівся ешелон танків РФ, який перекинули ближче до кордону з Україною Фото: "Гаюн" з'ясував, куди подівся ешелон танків РФ, який перекинули ближче до кордону з Україною (Getty Image)

Ешелон із танками Збройних сил Росії, який учора прибув до Брестської області, ближче до кордону з Україною, постояв там ніч та поїхав назад.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Беларускі Гаюн".

За даними моніторингової групи, ешелон з технікою Збройних сил РФ, який вчора приїхав із залізничної станції Полонка до Лунинця (Брестська область), простояв ніч у Лунинці і без жодних розвантажень просто поїхав назад - у напрямку Бреста.

"Гаюн" з'ясував, куди подівся ешелон танків РФ, який перекинули ближче до кордону з Україною

На платформах було 23 танки Т-80, 8 бензовозів, 9 вантажівок ("Урали" та "КамАЗи"), 2 пасажирських та 7 вантажних вагонів.

Нагадаємо, командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомляв, що рівень військової загрози з боку Білорусі зростає.

Крім того, 18 грудня РФ перекинула до Білорусі ще щонайменше 50 нових вантажних автомобілів "Урал", які можуть призначатися для російських військових на білоруському полігоні.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.