ua en ru

Гарріс представить кандидата на посаду віцепрезидента найближчими днями, - CNN

Гарріс представить кандидата на посаду віцепрезидента найближчими днями, - CNN Фото: Камала Гарріс, віцепрезидентка Сполучених Штатів Америки, кандидатка на посаду голови Білого дому (Getty Images)а

Кандидатка на посаду голови Білого дому Камала Гарріс може представити свого висуванця на посаду віцепрезидента вже завтра, 6 серпня, у Філадельфії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

Під час робочих вихідних у резиденції Гарріс у Військово-морській обсерваторії у Вашингтоні завершились пошуки кандидата на посаду віцепрезидента. Загалом було проведено три інтерв'ю з фінальними претендентами, серед яких:

  • Тім Волз, губернатор Міннесоти;
  • Джош Шапіро, губернатор Пенсильванії;
  • Марк Келлі, сенатор від Аризони.

Станом на вечір неділі, як розповідають люди, що знайомі з процесом пошуку кандидата, не було зрозуміло, чи прийняла Гарріс остаточне рішення. Також можливо, що ім'я висуванця віцепрезидентка напише в листі, який буде розіслано її прихильникам електронною поштою.

Кандидат Трампа

Нещодавно свого висуванця на посаду віцепрезидента назвав інший кандидат на посаду президента США - Дональд Трамп. Мова йде про Джей Ді Венса. Тим часом у Європі вже зростає паніка через вибір республіканця.

Детальніше про те, хто може стати кандидатом на посаду віцепрезидента з боку Гарріс - в матеріалі РБК-Україна.