ua en ru

"Фундація Течія" передала ЗСУ одяг на 6 млн гривень

"Фундація Течія" передала ЗСУ одяг на 6 млн гривень Фото: "Фундація Течія" передала ЗСУ одяг на 6 млн гривень (прес-служба)

Громадська організація "Фундація Течія" передала українським захисникам і захисницям 14 000 одиниць військового одягу та аксесуарів. Вартість нової поставки - близько 6 млн грн.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення фонду.

У черговий транш допомоги увійшли лонгсліви з армованої тканини, вітровки, бафи, куртки, піжами, комплекти натільної білизни, розгрузки, нижня білизна, футболки, шапки, шеврони, штани, а також тактичні аптечки та мішки на затяжці.

Відшив протягом двох місяців робили кілька українських фабрик на замовлення "Фундації Течія".

"Далеко не завжди у військових є можливість прати одяг, а після певних завдань його залишається просто викинути. Це розхідний матеріал, який необхідно постійно оновлювати. Тому ми налагодили процес регулярного забезпечення підрозділів, які звертаються до нас по допомогу", - прокоментував Олег Крот, директор фундації та керівний партнер холдингу TECHIIA.

"Фундація Течія" передала ЗСУ одяг на 6 млн гривень

Нагадаємо, у квітні фундація звітувала про передачу одягу та аксесуарів Силам оборони України на суму понад 5 млн грн.

Загалом після повномасштабного вторгнення росії в Україну фундація конвертувала майже 858 млн грн у допомогу захисникам України та постраждалим внаслідок війни.