ua en ru

Ердоган показав новий турецький танк та анонсував серійне виробництво

Ердоган показав новий турецький танк та анонсував серійне виробництво Фото: президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган (twitter.com RTErdogan)

Сьогодні, 23 квітня, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган показав новий турецький танк Altay та анонсував його серійне виробництво.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Anadolu.

Сьогодні турецький президент взяв участь у Програмі поставки нового турецького танка Altay до Збройних сил Туреччини (TAF) для випробувань.

"Ми успішно виготовили велику кількість транспортних засобів, від тактичних колісних броньованих машин до протимінних машин. Ми також проводимо модернізацію систем озброєння в наших автомобілях, електронних систем, зенітних. Ми також виробляємо танкові боєприпаси, обладнання та обладнання... Ми прагнемо увінчати наш прорив в оборонній промисловості новим танком Altay", - сказав він.

За словами Ердогана новий танк Altay має зовсім інші та кращі можливості, ніж прототип, який вперше був представлений 10 років тому.

"Як тільки наша армія завершить випробування, ми почнемо масове виробництво наших танків", - заявив глава Туреччини.

Нагадаємо, ми повідомляли, що перший вертолітний двигун турецького виробництва успішно пройшов випробовування.

Крім того, Ердоган опублікував фото із новою розробкою турецької компанії - безпілотним винищувачем, до якого доклалися українці.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.