ua en ru

Електропоїзд Dnipro City Express здійснив перший рейс з Кам’янського

Електропоїзд Dnipro City Express здійснив перший рейс з Кам’янського Фото: міський голова Кам’янського Андрій Білоусов та голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко (facebook com)

Міський голова Кам’янського Андрій Білоусов та голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко стали пасажирами першого електропоїзда системи Dnipro City Express Дніпро-Кам’янське.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook мера Камʼянського.

Як відомо, в рамках нового проекту "Укрзалізниці" щоденно два електропоїзди здійснюватимуть сім поїздок за маршрутом в кожному напрямку.

Вагони капітально відремонтовані та модернізовані, мають безбар’єрний простір, оснащені пандусами та місцями для проїзду людей з інвалідністю. Є інклюзивні вбиральні, навігація шрифтом Брайля, а також місця для велосипедів, порти для заряджання ґаджетів, камери відеоспостереження тощо.

"Доїхали швидко - приблизно за 40 хвилин. Вдячний керівництву УЗ за такий важливий проєкт, реалізований за підтримки начальника Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака. Дбати про комфорт та безпеку пасажирів насправді важливо", - зазначив Андрій Білоусов.