ua en ru

Другий ранок поспіль. РФ знову атакувала Краматорськ, є постраждалі

Другий ранок поспіль. РФ знову атакувала Краматорськ, є постраждалі Фото: РФ знову атакувала Краматорськ 11 серпня (t.me/VadymFilashkin)

11 серпня росіяни обстріляли Краматорськ. Окупанти атакують місто вже другий ранок поспіль.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook мера Краматорська Олександра Гончаренка, Telegram голови Донецької ОВА Вадима Філашкіна, Донецьку облпрокуратуру.

"Краматорськ знов зазнав ворожого обстрілу. Є постраждалі та руйнування. Працюють всі відповідні служби над ліквідацією", - розповів він.

Четверо постраждалих

Як розповів голова ОВА, удар припав знову по інфраструктурному об'єкту.

"Наразі відомо про чотирьох поранених: одна людина у важкому стані - її оперують, двоє отримали легкі поранення - їм надали необхідну медичну допомогу, ще одна людина не потребує допомоги", - розповів Філашкін про стан постраждалих.

Поранених щонайменше 5

Росіяни вдарили по Краматорську "Смерчем", постраждали щонайменше 5 людей.

"Внаслідок влучання засобів ураження по житловій забудові та території підприємства дістали тілесні ушкодження щонайменше 5 містян", - розповіли в Донецькій областній прокуратурі.

Зокрема, ушпиталено трьох чоловіків 52, 59, 73 років, а також жінок 42 і 56 років. У потерпілих діагностовано мінно-вибухові й черепно-мозкову травми, поранення тулубу і ніг.

Наслідки атаки РФ

Пошкоджено багатоквартирні й приватні житлові будинки, територію підприємства, торговельні приміщення, автотранспорт. Наразі на місцях влучань працюють рятувальники та правоохоронці. Наслідки обстрілу та кількість постраждалих уточнюються.