ua en ru

У Дніпрі через російський ракетний удар є загиблий та постраждалі

У Дніпрі через російський ракетний удар є загиблий та постраждалі Фото: у Дніпрі через ракетний обстріл є жертва (Getty Images)

Місто Дніпро сьогодні ввечері, 2 вересня, було атаковане російськими загарбниками із застосуванням ракетного озброєння. Через ворожу атаку відомо про загиблого та постраждалих.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака.

Чиновник розповів, що з'явилася інформація, що внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки по Дніпру є загиблий та троє поранених.

"Співчуття рідним та близьким", - додав керівник ОВА.

Перед тим, близько пів на одинадцяту вечора, стало відомо про повітряну атаку по Дніпру. У командуванні Повітряних сил ЗСУ інформували про загрозу балістики.

Як розповів глава Дніпропетровської ОВА, після вибуху в обласному центі було відомо про пошкодження житлових будинків в одному з районів міста.

Він додав, що вся інформація про наслідки удару по Дніпру буде пізніше.

У Дніпрі через російський ракетний удар є загиблий та постраждалі

Обстріли Дніпра

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26 серпня під час масованої атаки по Україні російські загарбники влучили по дачному кооперативу у Дніпровському районі. Через обстріл загинула одна людина.

Також раніше повідомлялося, що внаслідок російського удару на початку липня у Дніпрі загинули 4 людини, а кількість постраждалих склала 34 осіб.