ua en ru

"Динамо" – "Рейнджерс": де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів

"Динамо" – "Рейнджерс": де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів Фото: "Біло-сині" розтрощили "Партизан" на попередньому етапі (facebook.com/fcdynamoua)

Київське "Динамо" в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів прийме шотландський "Рейнджерс" на польській землі.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Динамо" – "Рейнджерс" відбудеться 6 серпня в польському Любліні. Поєдинок прийме "Арена Люблін". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 21:00.

У цифровому мовленні T2 пряма трансляція поєдинку вітчизняного гранда буде доступна на телеканалі "2+2". Натомість в кабельних мережах і на онлайн-платформах матч можна буде переглянути на клубному каналі "Динамо TV". Також двобій покажуть на YouTube-каналі ФК "Динамо" Київ безпосередньо в цій новині.

Уперше та поки востаннє "біло-сині" перетиналися з "Рейнджерс" у Кубку чемпіонів 1987/88. Тоді кияни в першому раунді здобули мінімальну перемогу вдома. Проте, на виїзді пропустили двічі та вибули з розіграшу головного єврокубка.

У разі перемоги над "Рейнджерс" у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів столичний гранд зустрінеться з переможцем протистояння австрійського "Зальцбурга" та нідерландського "Твенте". Сильніший в плей-офф кваліфікації потрапить в основну сітку головного єврокубка.