ua en ru

"Динамо" – "Партизан": де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів

"Динамо" – "Партизан": де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів Фото: "Біло-сині" розпочинають виступи в єврокубках сезону 2024/25 (facebook.com/fcdynamoua)

Київське "Динамо" в другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів прийме белградський "Партизан" на польській землі.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Динамо" – "Партизан" відбудеться 23 липня в польському Любліні. Поєдинок прийме "Арена Люблін". Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 21:00.

У цифровому мовленні T2 пряма трансляція поєдинку вітчизняного гранда буде доступна на телеканалі "2+2". Натомість в кабельних мережах і на онлайн-платформах матч можна буде переглянути на клубному каналі "Динамо TV". Також двобій покажуть на YouTube-каналі ФК "Динамо" Київ безпосередньо в цій новині.

Переможець двоматчевого протистояння вийде в 3-й раунд кваліфікації. Якщо успіху досягне вітчизняний гранд, то в наступній стадії зустрінеться з шотландським "Рейнджерс". Ці поєдинки відбудуться в першій половині серпня.

Шляхи "Динамо" та "Партизана" на європейській арені перетиналися двічі. У розіграші Кубка чемпіонів 1976/77 та на груповому етапі Ліги Європи 2017/18 кияни здобули чотири перемоги над белградцями в чотирьох поєдинках.

Раніше УЄФА призначив німця Дінгерта арбітром на матч кваліфікації. Він уперше судитиме поєдинок за участі української команди. Рефері ФІФА він став ще у 2013 році.