ua en ru

Через обстріл пошкоджені колії між Миколаєвом і Херсоном: як доїхати пасажирам

Через обстріл пошкоджені колії між Миколаєвом і Херсоном: як доїхати пасажирам Фото: в УЗ заявили про зміни руху на залізничному маршруті Миколаїв - Херсон (Віталій Носач, РБК-Україна)

Внаслідок російських обстрілів була пошкоджена залізнична колія на дільниці Миколаїв - Херсон. Відтак організовується автобусний трансфер для пасажирів потягів, які курсують цим маршрутом.

Про це передає РБК-Україна, посилаючись на "Укрзалізницю".

Залізничники розповіли, що поїзди, які прямують до Херсона, зупинятимуться у Миколаєві.

А вже далі доправлення пасажирів здійснюватиметься автобусами, пояснили у компанії

"Усі 78 наших пасажирів до Херсона будуть доставлені до місця призначення з максимально можливим комфортом", - додають в "УЗ".

Крім того, в компанії висловили вдячність Херсонській обласній військовій адміністрації "за підтримку та оперативне реагування на ситуацію".

"Залізничні ремонтні бригади вже виїхали на відновлювальні роботи. До зворотного рейсу плануємо відновити залізничне сполучення", - йдеться в оголошенні "УЗ".

Оновлено

Всіх пасажирів, які прямували до Херсона та вимушено зупинились в Миколаєві через ворожий обстріл інфраструктури, залізничники разом з Херсонською ОВА успішно пересадили в автобуси в Миколаєві та доправили в місто.