ua en ru

Через обстріл Хмельницької області пошкоджені дві пожежні частини і відділення поліції

Через обстріл Хмельницької області пошкоджені дві пожежні частини і відділення поліції Фото: через обстріл Хмельницької області пошкоджені дві пожежні частини і відділення поліції (t.me/dsns_telegram)

Внаслідок нічної атаки російських окупантів на Хмельницьку область було пошкоджені дві пожежні частини та відділення поліції.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу ДСНС.

"Сьогодні вночі внаслідок чергового російського обстрілу було пошкоджено дві пожежно-рятувальні частини ДСНС у містах Славута та Нетішин Хмельницької області", - сказано у повідомленні.

Окрім того, було пошкоджено 11 багатоповерхових та 9 приватних будинків, а також будівлю відділу поліції.

Нічна атака "Шахедів"

Цієї ночі росіяни атакували Україну ударними безпілотниками типу "Шахед" з кількох напрямків. Зокрема, у Хмельницькій області пролунали вибухи. Згодом мер Славути Василь Сидор повідомив, що у місті серйозні пошкодження, і не працюватимуть навчальні заклади.

Заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін розповів, що уламки збитих повітряних цілей впали на території об'єкта критичної інфраструктури. Вибуховою хвилею пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівлю, крамницю і автомобілі. Поранення отримали 16 мешканців із навколишніх будинків.

При цьому зазначимо, що сили ППО знищили усі 11 ворожих дронів, які окупанти випустили по Україні.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.