ua en ru

Бюджетний колапс на ТОТ: загарбники не виплачують зарплату екстреним службам

Бюджетний колапс на ТОТ: загарбники не виплачують зарплату екстреним службам Фото: загарбники не виплачують зарплату екстреним службам на ТОТ (ілюстративне фото GettyImages)

На тимчасово окупованих територіях України загарбники не виплачують зарплатню низці бюджетників. Зокрема, найгірша ситуація склалась із працівниками екстрених служб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву.

"На тимчасово окупованих територіях України назріла кричуща проблема у так званій бюджетній сфері. Окрім того, що тут нікому працювати у житлово-комунальному господарстві, у сфері громадського транспорту, то навіть тим, хто залишився попросту не платять місяцями зарплату", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в ЦНС, особливого цинізму набула ситуація із працівниками екстрених служб. Персонал не отримує кошти та працює у вкрай небезпечних умовах.

"Несправні автомобілі, відсутність необхідного обладнання для порятунку життів – це також про результати господарювання окупаційної влади та колаборантів, котрі за одно з ворогом", - повідомляють у Центрі нацспротиву.