ua en ru

"Буря емоцій": ДПСУ показала перші миті повернення українських військовополонених (відео)

"Буря емоцій": ДПСУ показала перші миті повернення українських військовополонених (відео) Фото: Україна провела обмін полоненими з Росією (t.me/dmytro_lubinetzs)

Державна прикордонна служба України показала перші миті повернення українських захисників з російського полону. Деякі з них вже готові повернутись до виконання поставлених задач.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу ДПСУ в Telegram.

"Вони рахували хвилини до зустрічі на рідній землі, а ми з нетерпінням чекали на їхнє повернення. 18 прикордонників починають знову звикати до таких базових речей як теплий душ, повноцінний обід та небайдужість оточуючих", - йдеться в повідомленні.

Згідно з відео, після повернення українських бійців одразу оглянули медпрацівники. Також їм надали першочергові необхідні базові речі та послуги з метою реабілітації після полону.

"Зустріли дуже тепло. Неочікувано. Всім дякуєм, хто зустрів. Також хочу передати нашим захисникам і захисницям дуже великий та полум'яний привіт, що вони нашу неньку Україну оберігали, коли ми були в полоні. Ми повернулися і ми готові знову виконувати свою поставлену задачу", - каже один зі звільнених військовополонених.