ua en ru

В "Армія+" можна редагувати дані: як це зробити

В "Армія+" можна редагувати дані: як це зробити Фото: Військовий зі смартфоном (Getty Images)

Українським захисникам стане простіше коригувати дані про військову службу у застосунку "Армія+".

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на Міністерство оборони України.

У застосунку "Армія+" з’явилася нова функція для військовослужбовців – тепер можна коригувати дані про військову службу. Після внесення змін генерується номер заявки, за яким можна відстежувати статус оновлення інформації.

Від моменту запуску "Армія+" деякі військові стикнулися з проблемою, коли інформація про їхню службу не відображалася в додатку. Найчастіше це траплялося через те, що дані в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) не були оцифровані. Для виправлення цього необхідно було завантажити додаток "Резерв+" і через нього надсилати запити.

У Міноборони зазначають, що протягом перших чотирьох тижнів роботи понад 60 тис. військовослужбовців оновили свої дані через "Резерв+". Однак це було незручно, оскільки вимагало встановлення додаткового застосунку і не надавало зворотного зв’язку про статус заявки. Тепер процедуру спростили.

Як оновити дані через "Армія+":

  • Завантажте або оновіть застосунок та авторизуйтеся.
  • Якщо дані про вашу службу відсутні, на екрані з’явиться повідомлення "Ми не знайшли даних про вашу військову службу". Натисніть "Я точно чинний військовий".
  • Заповніть форму, вказавши необхідну інформацію, та надішліть запит.
  • Отримайте номер заявки, який дозволить відстежувати її статус, та очікуйте сповіщення про результат.

З моменту запуску "Армія+" за півтора місяця у застосунку авторизувалося понад 270 тисяч військовослужбовців. Близько 1 тисячі військових частин вже впровадили цей сервіс, а також подано 7 тисяч електронних рапортів, які мають юридичний статус паперових.