ua en ru

Армія Ізраїлю завдала удару по тунелю зі зброєю в Секторі Газа

Армія Ізраїлю завдала удару по тунелю зі зброєю в Секторі Газа Фото: Ізраїль завдав удару тунелем зі зброєю в Секторі Газа (Getty Images)

Винищувальна авіація армії Ізраїлю та військово-морські сили завдали удару по тунелю та складу зброї, які використовували бойовики ХАМАС у Секторі Газа.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram армії Ізраїлю.

Також повідомляється, що раніше військово-морські сили ЦАХАЛ виявили терористичне осередок ХАМАС, що виходить з тунелю на узбережжі Сектору Газа і намагається проникнути на територію Ізраїлю через море, неподалік Зикима.

ВМС Ізраїлю, ВПС і сухопутні війська завдали удару терористам і запобігли їх спробі проникнення.

Напад ХАМАС на Ізраїль

Нагадаємо, 7 жовтня бойовики ХАМАС вторглися на територію Ізраїлю. Вони вбивали та викрадали мирних жителів, а свої звірства публікували у соцмережах.

У відповідь Ізраїль розпочав військову операцію проти терористів. У її ході по Сектору Газа вже було завдано низки ракетних ударів. Атаки Ізраїлю продовжуються.

Також у країні неодноразово заявляли про можливу наземну операцію в Секторі Газа. Зазначається, що нині поблизу кордону із Сектором Газа Ізраїль зосередив велику кількість військової техніки.