ua en ru

Аргентина взяла чемпіонів світу на Олімпіаду: команда зустрінеться зі збірною України

Аргентина взяла чемпіонів світу на Олімпіаду: команда зустрінеться зі збірною України Фото: "Альбіселесте" з Кубком світу (Getty Images)

Олімпійська збірна Аргентини визначилася з переліком виконавців на Олімпійські ігри-2024. Замість Ліонеля Мессі до заявки потрапили інші переможці Мундіалю в Катарі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний X збірної.

Керманич "альбіселесте" Хав'єр Маскерано візьме 18 футболістів на літні Ігри. Лише шість футболістів представляють європейські чемпіонати.

Головними зірками команди будуть чемпіони світу. Тренерський штаб вирішив запросити до збірної воротаря Херонімо Рульї, оборонця Ніколаса Отаменді та нападника Хуліана Альвареса. Усі вони потрапили в заявку поза віковим цензом 23 роки.

До резервного списку Маскерано потрапили четверо футболістів. На валізах сидітимуть голкіпер Фабрісіо Яковіч, оборонець Аарон Кірос, а також хавбеки Федеріко Редондо та Хуан Нардоні. Не відпустили на Олімпіаду воротаря Емільяно Мартінеса, оборонця Валентіна Барко, півзахисника Алана Варелу та вінгера Алехандро Гарначо.

Фінальна заявка олімпійської збірної Аргентини на Олімпійські ігри-2024:

Воротарі: Брей, Рульї

Захисники: Ді Чезаре, Отаменді, Аміоне, Солер, Гарсія, Лухан

Півзахисники: Фернандес, Медіна, Зезон, Ессе

Нападники: Альварес, Джул. Сімеоне, Бельтран, Гонду, Ечеверрі, Альмада

Аргентина взяла чемпіонів світу на Олімпіаду: команда зустрінеться зі збірною України

Аргентина потрапила до групи B турніру. Там суперниками "альбіселесте" стануть збірні Іраку, Марокко та України. Перший матч аргентинці зіграють 24 липня проти марокканців. У плей-офф вийдуть дві найкращі команди квартету.