ua en ru

В Анкарі стався теракт на оборонному підприємстві: є загиблі та поранені

В Анкарі стався теракт на оборонному підприємстві: є загиблі та поранені Фото: в Анкарі чоловік із вогнепальною зброєю увірвався на територію оборонного заводу (x.com/muratagirel)

У турецькій провінції Анкара сьогодні, 23 жовтня, стався теракт на об'єкті аерокосмічної компанії Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ). Внаслідок цього є жертви та поранені.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Hurriyet.

За інформацією видання, біля воріт оборонного підприємства прогримів вибух, після чого там пролунали постріли. Згідно з непідтвердженою інформацією, перестрілка сталася між нападниками та охороною.

На місце події направили велику кількість поліцейських, пожежників та медичні бригади. Персонал підприємства відправили до укриттів.

Журналісти вже опублікували фото, як стверджується, одного з терористів. Він тримає в руках вогнепальну зброю. Ймовірно, нападника вже ліквідували.

"На об'єкті компанії Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) в Кахраманказані (муніципалітет - ред.) в Анкарі було скоєно терористичний напад. На жаль, у нас є жертви та поранені після нападу", - розповів міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Ерлікая.

Головна прокуратура Анкари вже розпочала розслідування за фактом теракту.