ua en ru

З України видворили чергового злодія в законі"

З України видворили чергового злодія в законі" Фото: з України видворили чергового злодія в законі"

За невеликий проміжок часу це третій кримінальний авторитет, видворений з території України

Національна поліція депортувала з території України чергового "коронованого" вора. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Нацполиции В'ячеслав Аброськін.

"Кілька днів тому не встигли вигнати з нашої країни "туриста-мандрівника" громадянина Казахстану, "злодія в законі" на прізвисько "Леха Семипалатинський", як незабаром ще один "турист" вже тепер або сам "злодій в законі" на прізвисько "Хусейн сліпий", чи справді його брат-близнюк "Хасан", громадянин РФ, прибув до нас з Відня в "ділову поїздку", - написав Аброськін.

За його словами, злочинна діяльність цих громадян має транснаціональний характер і перебування і вказує на те, що в дестабілізації ситуації в Україні зацікавлені також і представники злочинного світу.

За даними поліції, в даний час на території України залишається десь близько 25-29 "злодіїв в законі". Більшість з них - вихідці РФ, Грузії, Абхазії, Осетії.

Декілька днів тому не встигли видворити з нашої країни "туриста-мандрівника" громадянина Казахстану, "злодія в законі" н...

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 15 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що за останні 7 місяців Росія в Україну заслала 29 "злодіїв у законі".