ua en ru

Яценюк дав керівництву ГФС 3 місяці на проведення змін, - Яресько

Яценюк дав керівництву ГФС 3 місяці на проведення змін, - Яресько Фото: міністр фінансів України Наталія Яресько

Глава ДФС, зокрема, має змінити всю вертикаль керівництва на рівні областей та районів

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк дав новому керівництву Державної фіскальної служби (ГФС) три місяці на проведення змін у відомстві. Про це сьогодні на брифінгу заявила міністр фінансів України Наталія Яресько, передає кореспондент РБК-Україна.

"Прем'єр-міністр на засіданні дав пану Насирову та його заступникам (Костянтину Лікарчуку і Сергію Білану - ред.) три місяці на впровадження реальних змін у роботі ГФС. Зокрема, за ці три місяці новий голова із заступниками ГФС повинні: перше - забезпечити порядок в роботі фіскальних органів і зменшити корупцію в них, друге - змінити всю вертикаль керівництва на рівні областей і районів. Третє - збільшити надходження податків за рахунок детінізації економіки та боротьби з податковими ямами, четверте - збільшити надходження до бюджету від митниці за рахунок боротьби з контрабандою", - сказала Яресько

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні 5 травня призначив голови комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, народного депутата від "Блоку Петра Порошенко" Романа Насирова головою ГФС.