ua en ru

Україна - Польща: Поляки не встояли в Харкові

В первой столице Украины сборная Польши полностью лишилась шансов на выход на Чемпионат Мира в Бразилии. Их лишила поляков наша команда, которая сделала еще один шаг в сторону Мундиаля.    

У першій столиці України збірна Польщі повністю позбулася шансів на вихід на Чемпіонат Світу в Бразилії. Їх позбавила поляків наша команда, яка зробила ще один крок у бік Мундіалю.

Україна - Польща 1:0
Гол
: Ярмоленко, 64
Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Степаненко, Ротань, Едмар (Безус, 90+2), Ярмоленко (Гусєв, 90), Коноплянка, Зозуля (Девіч, 62)
Польща: Боруц, Йенджейчик, Глік, Шукала, Войтковяк, М. Левандовскі (Зелінські, 77), Крыховяк, Собота (Пешко, 61), Кліх (Мьержейевски, 66), Блащиковскі, Р. Левандовскі

Пристрасті на полі почали кипіти з самого початку поєдинку. Вже на восьмій хвилині жовті картки побачили перед собою Степаненко і Едмар. Команди боролися за домінування в грі і це протистояння вийшло на користь нашої команди. Протягом півгодини збірна України грала більш впевнено, краще володіла м'ячем і була агресивніше. Але під кінець тайму поляки створили кілька напівнебезпечних моментів, найяскравішим з яких був удар Соботи з меж штрафного - виручив П'ятов.

Другий тайм продовжився тиском поляків, на яке наші хлопці відповіли тим, чим і треба було відповісти - голом. Коноплянка виконав подачу з лівого флангу, захисник не влучив головою по м'ячу і той прилетів до Ярмоленка, який його впевнено відправив у сітку воріт Боруца. Через 10 хвилин Левандовскі повинен був зрівнювати рахунок, але не влучив з убійної позиції головою після контратаки збірної Польщі. Чим ближче був кінець матчу, тим менше ставало концентрації в грі поляків, і тим більше наші починали куражитися - Ярмоленко і Коноплянка що хотіли, те й творили на своїх флангах. У підсумку фінальний свисток зупинив атаку саме нашої комнади.

Враховуючи перемогу англійців над збірною Чорногорії 4:1, наша збірна продовжує займати друге місце в групі. І тепер все буде залежати від результату матчу Англія - Польща, який пройде 15 жовтня. Для нашого першого місця треба обіграти Сан-Марино, в чому мало хто сумнівається, і сподіватися на втрату очок у англійців.