ua en ru

Янукович доручив до грудня передати автодороги загального користування місцевого значення в управління місцевих органів

Президент України Віктор Янукович доручив до грудня передати автомобільні дороги загального
користування місцевого значення в управління місцевих органів виконавчої влади. Про це йдеться у національному плані дій на 2013 р. щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 рр. "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", затвердженому указом Президента України від 12 березня 2013 р. №128/2013.

Відповідальними за виконання доручення призначено прем'єр-міністра України, Мінінфраструктури, "Укравтодор", Раду міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київську та Севастопольська міські державні адміністрації.

Крім того, до листопада доручено провести комплекс дорожніх робіт з поліпшення стану автомобільних доріг загального користування місцевого значення, будівництво, реконструкцію та ремонт яких заплановано здійснити у 2013 р.

Також глава держава доручив до червня внести на розгляд Верховної Ради України проект закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування системи державного управління автомобільними дорогами загального користування.

Читайте також: Янукович доручив до листопада провести переговори з РФ щодо доцільності введення швидкісного залізничного сполучення Київ-Москва