ua en ru

Бойовики за добу 50 раз обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 50 раз обстріляли сили АТО, - штаб Фото: Бойовики на Донбасі

З 00:00 до 06:00 зафіксовано обстріл позицій сил АТО з мінометів і стрілецької зброї поблизу н. п. Кірове та Кримське

Протягом минулої доби, 10 липня, на різних напрямках з боку проросійських бойовиків було зафіксовано близько 50 обстрілів позицій українських військ та мирних населених пунктів. Про йдеться у повідомленні пре-центра АТО на Facebook.

Так, зазначається, що 10 липня, близько 13 години, проросійські загарбники обстріляли з артилерії калібру 152 мм житлові квартали міста Світлодарськ. О 23.30 розпочався мінометний обстріл калібру 120-мм по самому місту Авдіївка.

"О 19.30 на Маріупольському напрямку проросійськи бойовики обстріляли позиції захисників України зі 120-мм мінометів та 122-мм гармат. Це сталося в районах населених пунктів Лебединське та Широкино. Бандити гатили з танку - поблизу н.п. Новогригорівка. Також бойовики обстріляли позиції сил АТО на різних напрямках з артилерії та мінометів калібру, заборонених Мінськими домовленостями. Зокрема, в районах н.п. Піски, Хімік, Троїцьке, Верхньоторецьке, Кримське, Новосьоловка та Новгородське", -йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що з нуля годин сьогодні, 11 липня, до 6 ранку зафіксовано обстріли позицій сил АТО з мінометів та стрілецької зброї поблизу н.п. Кірово та Кримське.

Зведення подій в районі АТО на ранок, 11 липня 2015 року.Цієї ночі, 11 липня, обстановка в зоні проведення АТО була ст...

Posted by Прес-центр АТО on 10 липня 2015 р.

Нагадаємо, за словами директора департаменту соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України Валентина Федічева, за час проведення антитерористичної операції (АТО) на Донеччині загинули 1 тис. 930 військових Збройних сил України.