ua en ru

Правоохоронці попереджають водіїв про складні погодні умови

Правоохоронці попереджають водіїв про складні погодні умови Фото: правоохоронці попереджають водіїв про складні погодні умови

Водіїв просять по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті

Сьогодні, 8 січня 2016 року, у більшості областей очікуються складні погодні умови, на дорогах країни ожеледиця. Про це повідомляє прес-служба Управління безпеки дорожнього руху ДПД Національної поліції України.

За повідомленням Гідрометцентру України, вдень у більшості областей складні погодні умови - в Черкаській, Полтавській, Харківській, Сумській і Чернігівській - місцями сильний сніг, мокрий сніг, хуртовини, снігові замети, ожеледь; в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській - місцями налипання мокрого снігу та ожеледь.

Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням не забувати: керування транспортними засобами в складних погодних умовах вимагає уважності, зосередженості та обережності.

Під час різкого погіршення погодних умов, водіїв просять за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані.

Нагадаємо, в Україні очікується сніг із дощем, температура вдень від -4 до +4.