ua en ru

Порошенко закликав Раду скасувати заставу для корупціонерів

Порошенко закликав Раду скасувати заставу для корупціонерів Фото: Президент України Петро Порошенко

Скасування застави є дуже важливою задачею для Ради, зазначив Порошенко

Президент України Петро Порошенко закликав Верховну Раду прийняти законопроект щодо заборони корупціонерам виходити з в'язниці під заставу. Про це Порошенко заявив сьогодні під час наради в Одесі, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я ще раз підкреслюю, що при особливих умовах, які є в Україні, з огляду на ситуацію, коли корупція тисне на всі без винятку сфери суспільного життя, питання скасування можливості використання застави для корупціонерів - це дуже важливе завдання для Верховної Ради. І я ще раз повертаюся до них з проханням внести зміни в законодавство і позбавити можливості випуску корупціонерів під заставу. Злочинець має сидіти в тюрмі!" - заявив Порошенко.

У той же час Петро Порошенко зазначив, що він задоволений задоволений боротьбою з корупцією у владі за останні два тижні.

"Я радий, що останні два тижні, після того, як були змінені деякі голови ОДА, після того як був замінений голова СБУ, активізувалися генеральний прокурор Віктор Шокін, заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе, активізувалися дії ГФС через Романа Насирова, Костянтина Лікарчука, яким на сьогоднішній день поставлено завдання, і всі вони демонструють абсолютно нульову толерантність до корупції. Я думаю, що це надзвичайно важливо", - заявив глава держави.

Нагадаємо, Апеляційний суд скасував заставу для одеського міліціонера-хабарника.