ua en ru

В Раду прибыл Штефан Фюле

У Верховну Раду (ВР) прибув комісар Євросоюзу з питань розширення Штефан Фюле. Про це передає кореспондент РБК-Україна

У Верховну Раду (ВР) прибув комісар Євросоюзу з питань розширення Штефан Фюле (на фото). Про це передає кореспондент РБК-Україна.

Вчора повідомлялося, що Єврокомісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле приїде в Україну у вівторок, 19 листопада.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що єврокомісар з питань розширення Євросоюзу Штефан Фюле прибуде до Києва 21 листопада.

Зазначимо, що у графіку пленарних засідань Верховної Ради України на 19-22 листопада 2013 р. розгляд двох законопроектів з "списку Фюле" перенесли з 19 на 21 листопада. У графіку пленарних засідань на 19-22 листопада проекти зі списку Фюле №3541 (президентський закон "Про прокуратуру") та №3396 ("Про вибори") на 19 листопада вже не плануються. Замість вівторка їх розгляд заплановано на четвер, 21 листопада.

Раніше повідомлялося, що в Євросоюзі сподіваються, що Верховна Рада України 19 листопада 2013 р. прийме всі євроінтеграційні закони. Про це заявила євродепутат Ребекка Хармс.

Вона не стала заперечувати, що останні дії української влади дають привід побоюватися навмисного зриву підписання УА українською стороною.

Нагадаємо, місія Європарламенту в складі екс-Президента Польщі Олександра Кваснєвського та екс-президента ЄП Пета Кокса продовжено до саміту "Східного партнерства" у Вільнюсі, який відбудеться 28-29 листопада.