ua en ru

Самопроголошений мер Слов'янська виключає будь-які домовленості з владою України

Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов виключає будь-які домовленості з владою України.

Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов виключає будь-які домовленості з владою України. Про це він заявив в ексклюзивному інтерв'ю РБК-Україна.

"Ми не є агресорами. Ми стоїмо на захисті своїх інтересів, ми стоїмо на захисті своєї землі, віри нашої православної, наших родин, дітей, онуків і нашого майбутнього. Ми не приймаємо уряд, який називає себе урядом-переможцем. Ми називаємо їх хунтою фашистською. Оскільки вони прийшли до влади шляхом збройного заколоту, а це, за всіма міжнародними нормами, є кримінальним злочином. Тобто вони для нас звичайні злочинці. І будь-які акти, які вони випускають, нас не стосуються", - заявив Пономарьов.

Він зазначив, що ніякої взаємодії з центральною владою не може бути, так як вони - злочинці, яких мер Слов'янська збирається "знести".

"По-любому ми їх знесемо. Спочатку ми відокремимо східні області, області південного сходу. Потім виведемо цих ідіотів з Києва і дійдемо до Львова", - заявив Пономарьов і зазначив, що "вони, звичайно, будуть чинити опір, але це призведе до зайвих втрат.

"Це буде багато крові. Але, чесно кажучи, карта їх біта, однозначно", - підкреслив він.

Повну версію інтерв'ю В'ячеслава Пономарьова читайте тут.