ua en ru

Опозиція також буде відповідальною, якщо УА з ЄС не буде підписана, - Янукович

Українська опозиція також буде відповідальною, якщо угода про асоціацію (УА) з Європейським союзом не буде підписана. Про це Президент України Віктор Янукович заявив в Ялті, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, відповідаючи на питання лідера партії "Удар" Віталія Кличка, чти готовий Янукович у разі не підписання УА з ЄС піти у відставку, Президент нагадав, що модернізація України почалася не вчора, а триває уже 20 років, і кожен Президент зробив свій вклад у цей процес.

"Що ми робили всі ці роки незалежності? Ми намагалися ремонтувати стару хату: мазали, білили і а врешті-решт ми побачили останніми роками, що це нічого не надасть на майбутнє - треба робити капітальний ремонт і треба її перебудувати. І це ми почали робити в 2010 р. Якщо б ми не прийняти це у 2010 р., то сьогодні не було б такої конференції, як вона є. В цьому є заслуга і опозиції, бо є частина суспільства, яка вас підтримує, і ми з повагою ставимось до будь-яких думок людей. Процеси політичні, вони завжди чи сприяють, чи заважають. Сьогодні вони сприяють. Тому я сподіваюся, що відповідну долю відповідальності несете і ви разом зі мною", - заявив Янукович .