ua en ru

Міноборони заявляє про захоплення донецькими сепаратистами 6 одиниць бронетехніки

Міністерство оборони України заявляє про захоплення донецькими сепаратистами шести одиниць бронетехніки.

Міністерство оборони України заявляє про захоплення донецькими сепаратистами шести одиниць бронетехніки. Про це повідомляє прес-служба оборонного відомства.

Фотогалерея: "Військова техніка на вулицях міст Донбасу"

"Сьогодні, 16 квітня, до міста Краматорськ Донецької області увійшли шість одиниць бронетехніки Збройних сил України (БМД), які діяли за планом антитерористичної операції. В центрі міста рух колони заблокували місцеві жителі, серед яких були помічені представники російських диверсійно-терористичних груп", - йдеться в повідомленні.

В результаті блокування екстремісти захопили техніку, і колона рушила в бік Слов'янська.

У Міноборони повідомляють, що станом на 15:00 бронетехніка розташовується неподалік від однієї з адміністративних будівель у центрі Слов'янська. Поблизу неї також знаходяться озброєні особи у військових мундирах, які не мають відношення до української армії.

Як повідомив сьогодні лідер фракції "Батьківщина" у Верховній Раді Сергій Соболєв, українські військові в'їхали до Краматорська Донецької області на БТРах з російськими прапорами, щоб "у партизанський спосіб потрапити до міста".

Раніше в середу місцева преса повідомила про те, що до Слов'янська увійшло шість одиниць військової техніки під прапором РФ.