ua en ru

Мер Харкова Кернес отримав вогнепальне поранення в спину, - прес-служба міськради

Мер Харкова Геннадій Кернес поранений. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської міської ради.

Мер Харкова Геннадій Кернес поранений. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Харківської міської ради.

"Сьогодні, близько 12:00, на Геннадія Кернеса було скоєно замах. Харківський міський голова отримав вогнепальне поранення в спину. Зараз він перебуває в невідкладної лікарні на операційному столі. Лікарі борються за його життя", - йдеться у повідомленні.

Міліція порушила справу за фактом замаху на Кернеса. Як відзначають в міліції, зараз Кернеса доставлений в міську лікарню швидкої невідкладної допомоги. Медики констатували у нього вогнепальне проникаюче поранення.

Раніше повідомлялося, що в результаті зіткнень 27 квітня між ультрас і проросійськими активістами в Харкові біля стадіону "Металіст" постраждали 14 осіб, з них 8 осіб госпіталізовано.

"В результаті зіткнення 14 осіб отримали травми легкої та середньої важкості, серед них є також два співробітника міліції. Вісім з постраждалих доставлені в медичні установи, іншим була надана допомога на місці", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора у Харкові на початку пл. Руднєва колона ультрас ФК "Металіст" (Харків) і ФК "Дніпро" (Дніпропетровськ) і мітингувальників з українськими прапорами зіткнулася з проросійськими активістами. За фактом зіткнення міліція відкрила кримінальне провадження, а також затримала 13 агресивно налаштованих прихильників федералізації України.