ua en ru

Кабмін створить робочу групу при Мінфіні для напрацювання змін до держбюджету-2015

Кабінет міністрів України створить робочу групу при Міністерстві фінансів для напрацювання змін до Бюджетного кодексу та державного бюджету на 2015 р. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр культури України В'ячеслав Кириленко під час засідання погоджувальної ради депутатських груп та фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"З приводу Бюджетного кодексу. Ми готуємо цей законопроект, Міністерство фінансів займається цим. Без депутатів від парламентської більшості він вноситься не буде, тобто без обговорення на рівні представників всіх фракції. Безумовно ми повинні до 15 лютого внести та прийняти. Ми будемо намагатися виконати свої ж рішення. Запрошуємо представників всіх фракції парламентської коаліції до робочої групи, яку створюють при Мінфіні по напрацюванню змін у Бюджетному кодексі, а також мова буде йти про зміни до бюджету", - сказав Кириленко.

Нагадаємо, як заявив сьогодні координатор парламентської більшості, голова фракції "Блоку Петра Порошенко" Юрій Луценко, проект змін до Державного бюджету України на 2015 рік уряд має передати до парламенту до четверга, 5 лютого 2015 р.