ua en ru

Кабмін до кінця понеділка внесе на розгляд Ради 20 першочергових законопроектів, - Кириленко

Кабмін до кінця понеділка внесе на розгляд Ради 20 першочергових законопроектів, - Кириленко Джерело фото: HromadskeTV
Кабінет міністрів до кінця понеділка, 9 грудня 2014 р., внесе на розгляд Верховної ради України 20 першочергових законопроектів.

Кабінет міністрів до кінця понеділка, 9 грудня 2014 р., внесе на розгляд Верховної ради України 20 першочергових законопроектів. Про це заявив віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко (на фото) під час засідання погоджувальної ради депутатських груп та фракції, передає кореспондент РБК-Україна

"Ви знаєте, було 92 урядових законопроектів, які, згідно регламенту, ми відкликали. Але на останньому засіданні уряду ми визначили 20 першочергових, які сьогодні остаточно редагуються і до кінця дня або завтра, у вівторок будуть внесені до парламенту", - заявив Кириленко.

За його словами, найважливіші з них - зміни до Бюджетного та Податкового кодексу та законопроекти, що стосується єдиного соціального внеску.

"Це положення,яке потребує дуже серозної роботи уряду та парламенту", - заявив Кириленко.

За його словами, уже зараз комітети ради можуть розглядати 6 законопроектів , які стосуються виконання угоди про асоціацію України та ЄС, які можуть бути розглянуті комітетами до другого читання в середу.