ua en ru

Глава МЗС Данії 10 листопада відвідає Україну

Україну 10 листопада відвідає міністр закордонних справ Королівства Данія Мартін Лидегор.

Україну 10 листопада відвідає міністр закордонних справ Королівства Данія Мартін Лидегор. Про це в ході брифінгу заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс, передає кореспондент РБК-Україна.

"10 листопада відбудеться робочий візит в Україну міністра закордонних справ Королівства Данія Мартіна Лидегора. Заплановані його переговори з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним... Передбачається, що основна увага під час зустрічей і переговорів сторон буде приділяти питанню участі Данії у реалізації проектів енергоефективності в Україні, внеску в Данії гуманітарне відновлення східних регіонів України і взаємодії у зв'язку з Фінансовою корпорацією північних країн, яка працює в Україні", - заявив Перебийніс.

За його словами, міністр закордонних справ Данії здійснить також регіональну поїздку в Одесу, де зустрінеться з керівництвом області та міста, відвідає Будинок профспілок, виступить з відкритою лекцією в Одеському університеті і завітає міжнародний пункт пропуску на кордоні з Молдовою - Кучурган.

Нагадаємо, 8 листопада Україну відвідає новообраний глава МЗС Нідерландів.