ua en ru

Ще 12 нардепів оголосили про вихід з Партії регіонів

Народні депутати України Сергій Дунаєв, Юлій Іоффе, Світлана Фабрикант, Юлія Льовочкіна, Олег Шаблатович, Василь Поляков, Андрій Пінчук, Геннадій Федоряк, Артем Семенюк, Олександр Нечаєв, Анатолій Гіршфельд та Ірина Горіна оголосили про вихід з Партії регіонів.

Народні депутати України Сергій Дунаєв, Юлій Іоффе, Світлана Фабрикант, Юлія Льовочкіна, Олег Шаблатович, Василь Поляков, Андрій Пінчук, Геннадій Федоряк, Артем Семенюк, Олександр Нечаєв, Анатолій Гіршфельд та Ірина Горіна оголосили про вихід з Партії регіонів. Про це повідомила прес-служба нардепа Сергія Тігіпка.

"У той момент, коли партії необхідні очищення і перезавантаження, певні партійні лідери знову пішли по старому шляху кулуарних угод. Владу в партії захопили люди, не готові визнавати помилки, приймати необхідність змін, прислухатися до іншої точки зору, ставити інтереси виборців вище своїх власних", - йдеться в спільній заяві депутатів.

Депутати зазначають, що Партія регіонів продовжує залишатися закритим акціонерним товариством, "метою якого є отримання прибутку для певних фінансово-промислових груп".

"Ми не можемо і далі миритися з такою ситуацією і заявляємо про вихід з Партії регіонів та фракції Партії регіонів у Верховній Раді України", - йдеться в заяві.

Також депутати оголосили про намір створити опозиційний до чинної влади депутатську групу".

Нагадаємо, раніше з Партії регіонів рішенням політради ПР був виключений Сергій Тігіпко, якого називають неформальним лідером цієї депутатської групи.

Також раніше сьогодні про своє рішення покинути Партію і фракцію ПР оголосив Юрій Мірошниченко. А також про вихід з фракції Партії регіонів у парламенті заявила Юлія Льовочкіна. Обидва ці депутати, ймовірно, також увійдуть в новостворену депутатську групу.