ua en ru

Міноборони вже виділило 1,5 млн грн винагород за знищення бойовиків техніки

Міністерство оборони України вже виділило майже 1,5 млн грн на виплату винагород українським військовим за знищення техніки бойовиків. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Станом на 11 березня 2015 року видано наказів на виплату грошової винагороди на суму майже півтора мільйона гривень. Зокрема, винагороду за успішне виконання бойового завдання, найближчим часом отримають військовослужбовці зведених підрозділів 30 і 128 бригад ЗС України", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, як розповіли в Міноборони, за безпосередню участь у бойових діях грошову винагороду отримають 45 військовослужбовців 55-ї бригади та інші.

"Всього на розгляд штабу АТО вже надійшли документи на виплату грошових винагород за знищені 210 одиниць бойової ворожої військової техніки, зокрема за 29 знищених і 1 захоплений танк, за успішно виконані майже сто бойових завдань", - зазначили у відомстві.

До кінця березня всі документи будуть розглянуті і після отримання підтвердження буде видано накази штабу АТО на виплату відповідних винагород.

Нагадаємо, на початку лютого Кабмін затвердив постанову про додаткові виплати учасникам АТО за знищення техніки бойовиків.