ua en ru

Лавров подарував Керрі помідори, картоплю і футболку з символікою Перемоги

Лавров подарував Керрі помідори, картоплю і футболку з символікою Перемоги Фото: Сергій Лавров і Джон Керрі

Керрі надав Лаврову список цитат російських ЗМІ

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров подарував державному секретарю США Джону Керрі краснодарські помідори, картоплю і футболку з символікою Перемоги. Про це у своєму Facebook повідомила заступник директора департаменту інформації і друку Міністерства закордонних справ Росії.

"С. Лавров подарував Дж. Керрі краснодарські помідори і картоплю, що знаходиться в далеких родинних зв'язках з тією, яку в свій час йому привіз американський колега. А ще Дж.Керрі відвезе в Вашингтон футболку з символікою Перемоги", - написала вона.

За даними Захарової, Керрі у свою чергу надав Лаврову список цитат російських ЗМІ, що, на його погляд, не відображають реальний потенціал масштабних російсько-американських відносин, які, на його переконання, потребують покращення.

С.Лавров подарил Дж.Керри краснодарские помидоры и картошку, находящуюся в дальних родственных связях с той, которую в...

Posted by Maria Zakharova on 12 травня 2015 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Президент Росії Володимир Путін і державний секретар США Джон Керрі не будуть обговорювати тему санкцій на зустрічі, яка пройде 12 травня в Сочі.