ua en ru

Президент "Київстару" Ігор Литовченко подав у відставку

Президент оператора мобільного зв'язку "Київстар" Ігор Литовченко прийняв рішення покинути компанію після майже 20 років роботи.

Президент оператора мобільного зв'язку "Київстар" Ігор Литовченко (на фото) прийняв рішення покинути компанію після майже 20 років роботи. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Згідно з повідомленням, Литовченко на посаді президента компанії з 25 червня 2014 р. змінить Петро Чернишов.

Як відзначають в компанії, до цього призначення Петро Чернишов протягом кількох років працював генеральним директором Carlsberg Ukraine, пізніше віце-президентом, відповідальним за роботу Carlsberg Group в 6 країнах Східної Європи.

Ігор Литовченко - засновник та голова правління "Київстару", а також глава української бізнес-одиниці VimpelCom Ltd.

Оператор мобільного зв'язку "Київстар" був заснований в 1994 р. Надає послуги мобільного зв'язку в стандартах GSM-900 і GSM-1800; роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах, послуги широкосмугового доступу в Інтернет на базі FTTB, а також послуги фіксованого зв'язку для бізнесу. Сьогодні послугами "Київстар" користуються більше 25 мільйонів українців в мобільному сегменті, і 762 тисяч в широкосмуговому Інтернеті. Українська бізнес-одиниця VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами "Київстар" і суббрендом "Київстар Бізнес".

Нагадаємо, кількість абонентів оператора мобільного зв'язку "Київстар" у 2013 р. збільшилося на 3% до 25,8 млн.