ua en ru

Азаров доручив організувати перевірку продажу квитків на потяги у південному напрямку

Прем'єр-міністр Микола Азаров дав доручення правоохоронним органам організувати перевірку продажу квитків на потяги, які йдуть у південному напрямку. Про це він заявив сьогодні в ході засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ще в понеділок ми провели нараду. Можу сказати, що люди мені скаржаться, у тому числі на моїй сторінці у Facebook, про відсутність квитків на поїзди у південному напрямку. Їх просто неможливо купити", - заявив Азаров.

За словами прем'єра, люди залишають повідомлення на його сторінку з інформацією про те, що поїзди в цьому напрямку йдуть напівпорожніми, хоча квитків у касах немає.

"Прошу правоохоронні органи також перевірити продаж квитків", - заявив Азаров.

Також він підкреслив, що глава Міністерства інфраструктури України Володимир Козак понесе персональну відповідальність у разі проблем із залізничними перевезеннями в південному напрямку.

"Якщо це так, то є очевидні зловживання, або службова халатність керівників Міністерства інфраструктури. Тому я попереджаю міністра Козака про персональну відповідальність у наведенні порядку в це сфері", - підкреслив він.

Прем'єр доручив у разі потреби запустити додаткові потяги у південному напрямку.

Читайте також: Кабмін має намір запустити швидкісні поїзди до Одеси і Сімефрополя, - Азаров