ua en ru

Бойовики масовано обстріляли селище Дружба в Донецькій обл., - штаб АТО

Бойовики масовано обстріляли селище Дружба в Донецькій обл., - штаб АТО Фото: ситуація в зоні АТО

На Донбасі бойовики продовжують використовувати заборонене озброєння

Бойовики піддали масованому обстрілу селище Дружба Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції (АТО) на Facebook.

"На Артемівському напрямку прихильники так званого "Російського світу" масованому обстрілу з 152 мм артилерії піддали Дружбу. Хоча, що таке дружба, для них незрозуміло. З 120 мм мінометів й озброєння танки вели вогонь по Ленінському та Кірово", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, бойовики продовжили обстріли з забороненого мінськими угодами озброєння.

На донецькому напрямку найбільше бойовики стріляли по Пісках, в районі Широкиного обстріл вівся з мінометів великих калібрів.

"З ночі і до ранку злочинці не припиняли обстріл Станиці Луганської. У Щастя працював снайпер. Звичайно ж не залишили без уваги і мирні населені пункти двічі стрільби із зенітних установок і великокаліберних кулеметів населений пункт Дослідне", - розповіли в штабі.

Безпілотні літальні апарати були зафіксовані в небі над Щастям, Орловським, Талаковкой, Чермалыком та іншими населеними пунктами.

Для загарбників, як і раніше не існує жодних принципів і форматів домовленостей. Розпочинаючи з 18.00 години вчорашнього...

Posted by Прес-центр АТО on 12 Май 2015 г.