ua en ru

У Сніжному Донецької області в результаті обвалення житлового будинку загинули 4 людини, - ДонОДА

У м. Сніжному Донецької області станом на 10:00 15 липня 2014 р. в результаті обвалення житлового будинку загинули чотири людини, ще чотири отримали поранення різної тяжкості.

У м. Сніжному Донецької області станом на 10:00 15 липня 2014 р. в результаті обвалення житлового будинку загинули чотири людини, ще чотири отримали поранення різної тяжкості. Про це повідомляє головне управління ДержНС України в Донецькій області, передає прес-служба Донецкой обласної державної адміністрації (ДонОДА).

"Сьогодні, о 6:35 до рятувальної служби регіону надійшла інформація про обвалення житлового будинку в місті Сніжне по вул. Леніна, 14. По прибуттю спеціалістів на місце події встановлено, що зруйновано 12 квартир", - йдеться в повідомленні.

Зараз рятувальники розбирають обвалені конструкції житлового будинку. Для робіт залучено 3 одиниці техніки, 14 чоловік особового складу. На допомогу надсилаються ще 2 одиниці техніки та 16 чоловік особового складу.

При цьому в прес-службі не уточнюють, що стало причиною обвалення будинку.

Зазначимо, як раніше повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" (ІС) Дмитро Тимчук, сьогодні вранці по н.п. Сніжне (Донецька обл.) був нанесений авіаудар, в результаті якого були зруйновані цивільні об'єкти, є жертви серед мирного населення.