ua en ru

У Росії в ДТП потрапив український автобус, загинули 11 людей

У Росії в ДТП потрапив український автобус, загинули 11 людей

У Білгородській області (Росія) в середу близько 6:00 за київським часом між селами Советське і Осадче Олексіївського району сталося лобове зіткнення мікроавтобуса "Мерседес-Бенц" з українськими номерами і "КамАЗ", в результаті якого загинули 11 осіб. Про це РБК-Україна повідомили в прес-центрі МВС РФ.

Загиблі - ймовірно, громадяни України.

Всього в мікроавтобусі перебувало 14 пасажирів, водій та 9 пасажирів загинули на місці, 5 людей забрала "швидка".

За попередніми даними, мікроавтобус з пасажирами рухався з боку Бєлгорода в бік Росоші (у бік України). На ділянці автодороги Білгород-Павловськ водій автобуса допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з одним з трьох великовантажних автомобілів, що рухались у зустрічному напрямку.

Як пояснюють співробітники ДІБДД, ця ділянка дороги пряма, проїжджа частина оброблена піско-соляною сумішшю. Є ймовірність, що супутньою причиною могла стати неуважність водія мікроавтобуса. Обставини ДТП з'ясовуються.

На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює всі обставини події та особи загиблих. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Нагадаємо, із-за військового конфлікту на Донбасі між проросійськими сепаратистами і силами АТО з регіону утворився великий потік біженців.