ua en ru

В Івано-Франківську внаслідок ДТП загинув водій

В Івано-Франківську внаслідок ДТП загинув водій. Про це повідомляє перс-служба прокуратури Івано-Франківської обл.

Інцидент стався 7 травня в 21:00 на вул. Івасюка, поблизу "Гранд-Базару". Водій автомобіля "Фольксваген Транспортер" протаранив бетонну опору тролейбусної лінії. Від удару 34-річний чоловік помер у кареті швидкої допомоги.

На думку очевидців, можливою причиною аварії було переслідування співробітниками ДАІ вантажного мікроавтобуса загиблого.

Обурений натовп відразу ж оточив патрульний автомобіль і зажадав негайно з'ясувати перебували працівники ДАІ у стані алкогольного сп'яніння. Проте представники міліції не змогли заспокоїти розлючених людей.

Тільки після приїзду заступника прокурора області Олега Кіпера і його спілкування з громадянами, було розпочато огляд місця події та проведення першочергових слідчих дій.

За фактом ДТП прокуратурою області розпочато кримінальне провадження. Також проводиться перевірка перевищення службових повноважень працівниками Державтоінспекції.

Читайте також: У Львівській обл. в результаті зіткнення легкового автомобіля і мотоцикла загинули дві людини, ще двоє постраждали