ua en ru

Стрілянина в будівлі ВМС США у Вашингтоні: кількість поранених збільшилася до 12 людей

Кількість поранених в результаті стрілянини в будівлі ВМС США у Вашингтоні збільшилася до 12 людей. Про це повідомляє "Голос Росії" з посиланням на зарубіжні ЗМІ. Раніше повідомлялося про чотирьох загиблих і вісьмох поранених.

Поліцейським поки не вдалося затримати підозрюваного, за деякими даними, він забарикадувався в одній з кімнат будівлі. За інформацією поліції, злочинець "заблокований". Водночас, за повідомленням американських ЗМІ, могло бути більше одного нападника.

Водночас, як повідомляє Reuters з посиланням на представників ВМФ США, відкрили стрілянину троє людей, один з яких був одягнений у камуфляжну уніформу. Також уточнюються дані щодо кількості жертв: вбито не менше 4 осіб, поранено 10 - з них двоє є співробітниками поліції.

Президент США Барак Обама проінформований про стрілянину в командному комплексі військово-морського флоту США у Вашингтоні, повідомив Білий дім.

Громадян закликають дотримуватися вимог поліції на місці події. Трьом тисячам працівників комплексу наказано сховатися на своїх робочих місцях.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, влада заборонила виліт всіх літаків з аеропорту імені Рейгана у Вашингтоні.

Прилеглі до місця події квартали на всяк випадок перекриті поліцією. Припинено рух транспорту на кількох вулицях. Над комплексом "Нейва-ярду" в повітрі кружляє вертоліт.