ua en ru

Прикордонники з початку року затримали на контрольно-пропускних пунктах з Кримом 12 осіб, причетних до сепаратизму

Державна прикордонна служба України за 9 місяців поточного року виявила на пропускних пунктах з Кримом 12 осіб, причетних до сепаратизму.

Державна прикордонна служба України за 9 місяців поточного року виявила на пропускних пунктах з Кримом 12 осіб, причетних до сепаратизму. Про це на прес-конференції заявив начальник управління прикордонного контролю та реєстрації адміністрації Державної прикордонної служби України Олександр Жданенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За дев'ять місяців цього року нами під час перевірки документів виявлено 717 осіб, шість з підробленими документами, один з чужим, недійсні 709 документів, підроблені відмітки Державної прикордонної служби - одна. За результатами контролю другої лінії виявлені і передані в Службу безпеки України 12 осіб, причетних до сепаратистської діяльності", - заявив Жданенко.

За його словами, також на пропускних пунктах фіксуються спроби незаконного ввезення на материкову частину України зброї, боєприпасів, наркотичних і психотропних речовин.

Нагадаємо, Держприкордонслужба України з початку року притягнула до дисциплінарної відповідальності 260 співробітників.